Koekalf & ei-land

Logeeropvang

Onze zorgboerderij biedt sinds 2005 logeeropvang aan kinderen en jongeren van 4-16 jaar met een hulpvraag. Er slapen maximaal 5 kinderen tegelijk en eventueel komen er op zaterdag extra kinderen spelen.

De groep wordt geleid door een deskundige HBO afgestudeerde. Er zijn overdag steeds twee of drie begeleiders aanwezig.

In de weekenden willen we de kinderen/jongeren laten genieten van het boerderijleven (de ruimte, rust, regelmaat en de dieren). Van daaruit werken aan sociale vaardigheden, proberen we de zelfredzaamheid te vergroten, helpen we kinderen/jongeren angsten te overwinnen en grenzen te verleggen om zo ook hen zelfvertrouwen te vergroten, daarnaast werken we aan een stuk bewustwording/verbetering van de persoonlijke hygiëne en wordt het gezin een stukje ontlast.

 

Thuisbegeleiding

Wij bieden naast de logeeropvang ook de mogelijkheid kinderen/jongeren thuis te begeleiden. Hierbij valt te denken aan zelfstandigheidsbevordering, hulp bij onderwijsproblemen en huiswerkbegeleiding.

Koekalf en ei-land 1/3
Koekalf en ei-land 2/3
Koekalf en ei-land 3/3
Top <h4>kwaliteitsrijkezorg.nl sitemap:</h4> <a href="https://www.kwaliteitsrijkezorg.nl/home">Home</a><br /> <a href="https://www.kwaliteitsrijkezorg.nl/introductie">Introductie</a><br /> <a href="https://www.kwaliteitsrijkezorg.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a><br /> <a href="https://www.kwaliteitsrijkezorg.nl/vacature">Vacature</a><br /> <a href="https://www.kwaliteitsrijkezorg.nl/wachtlijst">Wachtlijst</a><br /> <a href="https://www.kwaliteitsrijkezorg.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.kwaliteitsrijkezorg.nl/documenten">Documenten</a><br /> -<a href="https://www.kwaliteitsrijkezorg.nl/contact_1412">Contactgegevens</a><br />