Introductie

Het moet ergens in de zomer van 2004 zijn geweest, samen liepen wij, Jan en Karin Grootenhuis op ons kavelpad richting de koeien. Links liepen de paarden te grazen en aan de andere kant startte de buurman zijn trekker om de aardappels te gaan rooien.

Of het nu specifiek dit moment was weten we niet, maar we werden ons bewust van de enorme rijkdom waarin wij mogen leven en werken, een rijkdom die we graag willen delen.

Deze rijkdom in combinatie met onze onderwijskundige achtergrond deed ons besluiten te starten met Kwaliteitsrijke zorg, naast het reguliere veebedrijf.

Introductie 1/2
Introductie 2/2
Top <h4>kwaliteitsrijkezorg.nl sitemap:</h4> <a href="https://www.kwaliteitsrijkezorg.nl/home">Home</a><br /> <a href="https://www.kwaliteitsrijkezorg.nl/introductie"><b>Introductie</b></a><br /> <a href="https://www.kwaliteitsrijkezorg.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a><br /> <a href="https://www.kwaliteitsrijkezorg.nl/vacature">Vacature</a><br /> <a href="https://www.kwaliteitsrijkezorg.nl/wachtlijst">Wachtlijst</a><br /> <a href="https://www.kwaliteitsrijkezorg.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.kwaliteitsrijkezorg.nl/documenten">Documenten</a><br /> -<a href="https://www.kwaliteitsrijkezorg.nl/contact_1412">Contactgegevens</a><br />